שבלונות לעוגה

עוגת מספרים ליום הולדת? פרלינים עם צורה ייחודית? קינוח עם המילים "חג שמח"? שבלונות לעוגה מאפשרות לכם ליצור את הגימור המושלם בחמש דקות עבודה בלבד. כך תהפכו את העוגה שלכם ליצירה הכי יפה על השולחן:

שבלונות לעוגה היפה ביותר

השילוב בין עולם האפייה, היצירה והאסתטיקה הוליד את רעיון קישוט העוגות. עוגה מקושטת מזמינה יותר לאכילה, מהנה יותר לצפות בה והיא מעניקה תחושה וחוויה אחרת לחלוטין. שבלונות לעוגה הופכות את הקינוח שיצרתם לייחודי ומרשים, מושכות את כל עיני המסתכלים ומתאימות כמובן לכל זמן, מקום ואירוע שלהם נדרשתם להכין עוגה טעימה ומפנקת.

אז איך מקשטים עוגה באמצעות שבלונה?

הרעיון פשוט: יש לבחור את השבלונה הרצויה ולהניח אותה בזהירות, ללא הדבקה לקרם או הציפוי שכבר יצרתם. על השבלונה, יש לזלף או לפזר אבקת סוכר/ שוקולית עם מסננת, או לפזר סוכריות צבעוניות, קוקוס וכל מה שמתחשק. מומלץ לעבוד בעדינות רבה, כדי למנוע סטייה של החומר המזולף מעבר לשבלונה. לאחר הביצוע, הניחו במקרר ותנו לחומרים להתקבע. שימו לב שאם פיזרתם אבקת סוכר, הלחות במקרר עשויה להעלים אותה ולכן חשוב להשתמש באבקת סוכר שעמידה להקפאה, אותה רוכשים בחנויות האפייה.

אופציה נוספת לשימוש בצורות מורכבות כמו עלים מטפסים, פרחים ואפילו טבעת או כתר, היא לעבוד על נייר אפייה. יש להניח עליו את השבלונה ולזלף על פי הצורה שלה. לאחר מכן יש להניח בקירור ובסיום לפרק בזהירות ולהציב על העוגה.

שבלונה לעוגה

שבלונה לעוגה בהתאמה אישית

אחת האפשרויות המוצלחות ביותר לעבודה עם שבלונות לעוגה, היא היכולת להזמין שבלונות בהתאמה ובעיצוב אישיים, כך שיתאימו לכם באופן ספציפי. אם יש לכם רעיון לשבלונה משלכם, או שתרצו שבלונה עם לוגו בית העסק למשל, תוכלו להפיק אחת שכזו בחנויות המתמחות בחיתוך בלייזר. התוצאה המתקבלת תהיה בדיוק זו שכיוונתם אליה ולמעשה, תוכלו ליצור כל שבלונה בהתאמה אישית ולכל סיטואציה ואירוע שרק תרצו.

איך מכינים עוגת מספרים עם שבלונה?

עוגה שהכנתם באמצעות שבלונת מספרים היא מתנה מהממת, טרנדית וכמובן טעימה. את העוגה עצמה תוכלו להכין על פי כל מתכון אפשרי, כאשר השבלונה עצמה היא כמובן המספר הרצוי לכם. אם העוגה תשב בסיום בתוך קופסה או תוגש בכלי מסוים, ודאו שיש לכם שבלונה בגודל המתאים ובכל מקרה, כזו שלא גדולה יותר מגודל הקופסה או כלי ההגשה.

על הבצק של העוגה, יש להניח את השבלונה ולחתוך מסביבה כדי להסיר את הבצק מיותר. לאחר מכן מומלץ לדקור עם מזלג את הבצק לפני הכנסה לתנור.

לאחר הוצאה וקירור, מומלץ להקציף באמצעות שקית זילוף ולהעביר את שכבת הבצק האפוי לכלי המתאים להגשה. בשלב קישוט העוגה תוכלו כמובן להשתגע, לפנק ולהרעיף במבחר סוגים וטעמים כיד המלך. בסיום אפשר להתיז מעט אבקת זהב כדי להעניק תוצאה מרשימה ומושקעת בהרבה.

מחפשים להזמין שבלונה לעוגה?

אם אתם מחפשים להזמין שבלונה לעוגה, ואתם צריכים שירות של עיצוב, הכנה ושליחת השבלונה עד אליכם תוכלו להיעזר בשירות שלנו להכנת שבלונות.
אנו מזמינים אתכם להשאיר את הפרטים שלכם בטופס המצורף ומתחייבים לחזור אליכם להצעת מחיר תוך עד 60 דקות (באמת, לא יותר מזה) וכמובן להצעת המחיר הזולה ביותר בישראל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שלח הודעה
1
היי , כאן שימי :)
צריך עזרה בוואצפ ?
אני זמין לעזור לך שלח לי הודעה ונדבר :)