עדן חותמות » ציוד משרדי - חותמות » 5 דרכים להוסיף את הטאצ' האישי למשרד

5 דרכים להוסיף את הטאצ' האישי למשרד

העובדים במשרדים נמצאים בו שעות רבות בכל יום ולכן ההנהלה של החברה עושה כל שניתן כדי להעניק להם תחושה חמימה וביתית.

האזינו לכתבה

עיצוב של המשרד

כאשר עוברים למשרד חדש, שוכרים בדרך כלל את שירותיו של עצב פנים ומבצעים אתו סיעור מוחות לגבי המראה הכללי של המשרד. על פי קו החשיבה של ההנהלה בוחרים יחד את הקו העיצובי של המשרד החדש. בגנון שנבחר ייבחרו הרהיטים, הפרקטים, האקססוריז וכל פרט נוסף למשרד.

יש משרדים להשכרה בעפולה שהם גדולים מאד ויש בהם חדרים רבים ויש גם משרדים קטנים יותר. בכל אחת מהאופציות הללו דואגים שהחלל ייראה גדול יותר, כדי להעניק עוצמה לכל משרד ללא קשר לתחום העיסוק שלו.

צביעה של חלל המשרד

ברוב המקרים צובעים את כל קירות המשרד בצבע לבן או בגוון בהיר אחר, המבואה נראית גדולה ומזמינה וכך גם כל אחד מחדרי המנהלים וגם ה – open space  במרכזו של המשרד.

הצבע הבהיר מעניק המון אור לחלל המשרד וגוון זה בתוספת לאור הטבעי שנכנס למשרד מהחלונות יוצר דומיננטיות.

ריהוט לחדרים במשרד

לכל משרד יש את הצורך שלו בנושא ריהוט. יש כאלו שצריכים כמות של שולחנות וכיסאות עבור כל העובדים שיושבים זה לצד זה בחלל המרכזי. אפשר לרכוש עבורם שולחנות פונקציונליים עם מגירות בצבע לבן, או שחור ואפשר גם להכניס למשרד צבעוניות ושמחה באמצעות שולחנות אשר צבועים בגוונים אחרים כמו ירוק, תכלת וצבעים אחרים.

בהתאם לכך רוכשים גם כיסאות משרדיים בצבע תואם. כשמדובר בפריטים צבעוניים ייחודיים, הדבר מעלה חיוך רחב על פניו של כל מי שמגיע למשרד בפעם הראשונה.

5 דרכים להוסיף את הטאצ' האישי למשרד

אקססוריז למשרד

רכישת אקססוריז היא נושא חשוב כיוון שהטאץ' שהם מעניקים לכל מרחב הוא עצום. כך מפזרים כמה חפצי נוי יוצאי דופן כמו טלסקופ יפהפה, אגרטל, תמונות מרשימות של נוף או של אנשי המשרד.

אפשר להוסיף שטיחים במיקומים מסוימים כדי ליצור הרגשה ביתית ולהתקין ווילונות בהירים בחדרים השונים. הווילונות הם אלה שמעניקים טאץ' אלגנטי לכל משרד והופכים אותו למשרד בעל מראה אקסקלוסיבי וייחודי.

ארוניות בחדרים

יש משרדים כמו משרדים לעריכת דין שיש להם ספרים מקצועיים רבים. רצוי לרכוש ארוניות מאסיביות המותאמות למשקלם של הספרים. הארוניות סגורות בדלת זכוכית אשר יוצרות הן מראה יפה והן הגנה מפני אבק ולכלוך. בהתאם לגוונים שנבחרו למשרד, מזמינים ארוניות בצבעים תואמים.

עציצים ואדניות ברחבי המשרד

צמחים ופרחים מעניקים צבע וחיוניות בכל רחבי המשרד. לכן המגמה היא לפזר אותם במקומות שונים, אגרטל עם פרחים יפהפיים וריחניים במבואה בכניסה למשרד וגם בחדרים נוספים. עציצים עם צמחייה מרשימה בחדרי הישיבות ובחדרים של עובדים נוספים וגם כמה אדניות עם פרחי בר או אמנון ותמר בחלל המרכזי.

שאלות נפוצות על מייקאובר למשרד

הכנו מאמר שיפרט לכם כל מה שתרצו לדעת על מייקאובר למשרד . יש לגלול למעלה בכדי לקרוא יותר על הנושא.
המחיר של מייקאובר למשרד מפורט במאמר עצמו ככל שניתן, ותמיד תוכלו לחייג אלינו לטלפון 050-9595004 כדי לדעת יותר ולקבל הצעת מחיר מדוייקת.
כן. צוות האתר "עדן חותמות" מציע מגוון מוצרים לקהל הרחב וביניהם גם מייקאובר למשרד . ניתן להזמין ישירות מהאתר שלנו או להתקשר לשירות הלקוחות לביצוע הזמנה.

אז מה היה לנו עד עכשיו?

להצעת מחיר על מייקאובר למשרד שלח טופס או חייג 052-5090464

מאמרים נוספים שיעניינו אתכם

שבלונות באנגלית

שבלונות באנגלית

רוצים לכתוב על אריזה, להעביר מסר או לכתוב את שמכם בשפה האנגלית? תוכלו לעשות זאת בדרך המושלמת באמצעות שבלונה. שבלונות באנגלית משמשות למטרות רבות, כשהרעיון

קרא עוד »
שלטים בירושלים

שלטים בירושלים

ירושלים היא עיר עם אופי ייחודי. בעיר גרים חרדים לצד חילונים וכיפות סרוגים. וכמובן, לא נשכח שיש גם שכונות ערביות, לצד רחובות עם תושבים נוצריים.

קרא עוד »
שבלונות ליצירה

שבלונות ליצירה

עולם התחביבים ותחום ה-DIY המתפתח בישראל, חושפים אותנו למגוון עצום של אפשרויות עיצוב ויצירה, שמתאימים לכל מטרה אפשרית. שבלונות ליצירה היא רק אחת הדרכים שתתאים

קרא עוד »
שלח הודעה
1
היי , כאן שימי :)
צריך עזרה בוואצפ ?
אני זמין לעזור לך שלח לי הודעה ונדבר :)